Hele to tredjedele af verdens regeringer er befængt med alvorlig korruption. Næsten en fjerdedel af de kommende nye ledere er overbevist om, at de er nødt til at opføre sig uetisk for at komme frem.

For at vende dette forfald og genetablere grundlæggende moral og værdier skrev L. Ron Hubbard Vejen til lykke: En vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft. De 21 leveregler er helt igennem ikke-religiøse og kan benyttes af alle og enhver, uanset race, kultur eller tro, til at indgyde større venlighed, ærlighed og give folk grundlæggende livsfærdigheder.

Vejen til lykke, som indtil videre er udkommet på 114 sprog, har bragt ro til samfund, som var splittede af voldsomheder; fred til områder, der var ødelagt af interne stridigheder; og selvrespekt til millioner af mennesker – gennem skoler, fængsler, kirker, ungdomsskoler og medborgerhuse.

The Way to Happiness Foundation International (den internationale Vejen til lykke-stiftelse), der har sit hovedkontor i Glendale i Californien, er en almennyttig og ikke-religiøs organisation. Den blev etableret for at koordinere de verdensomspændende aktiviteter med henblik på at opløfte hele samfundet. Med støtte fra scientologer og Scientology kirker er Vejen til lykke og de tilhørende undervisningsmaterialer og programmer nu i brug overalt i verden, hvor de hjælper med at fostre et højere niveau af ærlighed, tillid og selvrespekt i vidt forskellige kulturer.

SE INFORMATIONSVIDEOERNE OM VEJEN TIL LYKKE

For at få yderligere information om Vejen til lykke og Scientology kirkens støtte til globale programmer til at genoprette ærlighed og selvrespekt, så kig på:

DOWNLOAD HVIDBOG