Uanset om de hjælper i deres egne lokalsamfund eller på den anden side af Jorden, så er mottoet for Scientology Frivillige Hjælpere: ”Der kan gøres noget ved det.” Programmet, som blev skabt af L. Ron Hubbard i midten af 1970’erne og i dag sponseres af Church of Scientology International, er en religiøs samfundstjeneste. Det er i dag en af de største og mest aktive uafhængige internationale hjælpeorganisationer.

Den Frivillige Hjælpers opgave er at være ”et menneske, der på frivillig basis hjælper sine medmennesker ved at bringe formål, sandhed og åndelige værdier tilbage i andres tilværelse”. Der er mere end 100.000 scientologer og andre, som personligt eller online er blevet uddannet i de Frivillige Hjælperes færdigheder. De anvender grundlæggende begreber fra Scientology til at afhjælpe fysisk, psykisk eller åndeligt ubehag og kan forbedre tilværelsen på ethvert område: kommunikation, studier, ægteskab, børneopdragelse, håndtering af stress, succes på arbejdspladsen, opnåelse af ens mål og meget mere.

Desuden findes der et globalt netværk af frivillige, som udgør de Frivillige Hjælperes permanente katastrofeberedskab. De mobiliseres ved katastrofer over alt i verden og står til rådighed, når der er brug for dem. De har i samarbejde med ca. 1000 forskellige organisationer brugt deres evner og erfaring til at levere fysisk støtte og åndelig vejledning i hundredvis af katastrofeområder.

Se filmene Håndbog i Scientology: Redskaber til livet

For at få yderligere information om Scientologys Frivillige Hjælpere og Scientology kirkens støtte til internationale programmer for at yde effektiv hjælp når som helst og hvor som helst, så kig på:

DOWNLOAD HVIDBOG