Narconon blev stiftet i 1966 af en indsat, der kom af med sit misbrug, han havde haft i årtier, ved hjælp af en bog skrevet af forfatteren og humanisten L. Ron Hubbard. I dag er Narconon et verdensomspændende netværk, der hjælper folk til at komme ud af deres ødelæggende afhængighed af stoffer.

Narconons metoder til forebyggelse mod stofmisbrug og rehabilitering af narkomaner, hvilket gøres helt uden medicin, udgør en præcis kur, som fjerner alle rester af stoffer fra kroppen samt lindrer alle mentale og fysiske piner, der er forbundet med stoffer.

Narconon tager sig ikke alene den mentale og fysiske svækkelse, der er fremskyndet af stofmisbruget, men også alle grundene til, at en person i det hele taget begyndte at tage stoffer. Gennem årerne har dette program hjulpet tusindvis af tidligere misbrugere med at påbegynde et nyt liv uden stoffer.

Narconon har yderligere til formål at nå ud til både børn, unge og voksne og oplyse om stoffer og misbrug med oplysnings- og forebyggelsesprogrammer. Narconons specialister foreløbig haft direkte kontakt med over 16 millioner enkeltpersoner.

Virkelig frihed for den enkelte vil aldrig kunne opnås i en verden, der er fyldt med stofmisbrug og afhængighed. Dette er grunden til, at Scientology kirken er engageret i programmer, der effektivt angriber dette samfundsproblem.

SE SUCCESHISTORIER FRA NARCONON PROGRAMMET

For at få yderligere information om Narconon og Scientology kirkens støtte til globale programmer for at befri folk fra afhængighed, så kig på:

DOWNLOAD HVIDBOG