Stofmisbrug er et globalt problem, der kræver en global løsning.

Et af de initiativer, der støttes af Scientology kirken, er programmet Sandheden om stoffer. I dag er det nok et af verdens største NGO-programmer, når vi taler om oplysning til børn og unge om farerne ved stoffer. For at gøre det populært at føre en stoffri tilværelse uddeler Stiftelsen for en Stoffri Verden en bred vifte af informative, hårdtslående undervisningsmaterialer til skoler, grupper og offentlige institutioner over hele verden. Til dato har den almennyttige stiftelse uddelt millionvis af eksemplarer. Sandheden om stoffer-programmet, der trækker på 25 års erfaringer med narkoforebyggelse, har arbejdet målrettet med, hvordan man kommunikerer realiteterne om stofmisbrug effektivt til de unge – både til den enkelte og til grupper.

Unge mennesker, der præsenteres for den barske sandhed om, hvad stoffer kan gøre, er langt mere tilbøjelige til at afvise dem på egen hånd, og der er derfor efterspørgsel efter programmets materialer i skoler, hos politiet og i lokale grupper. Der er blevet uddelt over 62 millioner oplysningshæfter, og stiftelsens informationsvideoer er nået ud til over 260 millioner seere i 123 lande.

DET MEST DESTRUKTIVE ELEMENT
i vores KULTUR LIGE NU er STOFFER.

Hubbards forskning på dette område førte til nogle ganske enestående løsninger på, hvordan man rehabiliterer stofmisbrugere. Dette ledte så til, at kirken og scientologer begyndte et nyt initiativ, Sandheden om stoffer. Det er et ikke-religiøst oplysningsprogram, som nu har kørt i over tyve år og har til formål at få sandheden om stoffer ud til den brede befolkning.

Kirken og dens medlemmer gør et stort arbejde rundt om i verden for at udrydde stofmisbrug gennem oplysning, og de opfordrer alle, der ønsker en stoffri verden, til at tage del i programmet.

SE INFORMATIONSVIDEOERNE FRA STOFFRI VERDEN

For at får yderligere information om Sandheden om Stoffer og Scientology kirkens støtte til internationale programmer for at skabe en stoffri verden, så kig på:

DOWNLOAD HVIDBOG