Pastor Cecil ”Chip” Murray, der pensioneret leder af First African Methodist Episcopal Church i Los Angeles og nu professor i religion ved University of Southern California, udtrykte sin store agtelse for Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, og Scientology kirken ved indvielsen af Scientology kirken i Inglewood: ”Mine venner, denne nye kirke er en mulighed for ændring. Jeg opmuntrer jer, samfundet, at drage nytte af det. L. Ron Hubbard var et geni, der kunne sige: Her er problemet, her er løsningen, og her er den præcise metode til at gennemføre den løsning. Her er et palæ, der blev bygget af L. Ron Hubbard.

Han er en arkitekt for sjælen og en designer af drømme. Vores udfordring er at gøre brug af det, vi er blevet givet. Jeg er så utroligt glad for det, I bringer os i dag. Gud velsigne jer alle.”

VIDEOAFSKRIFT:

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med mange medlemmer af jeres kirke i de sidste 30 år. Så jeg ved, at der endelig er mennesker med tilstrækkelig engagement, tilstrækkelig mandsmod og tilstrækkelig rygrad til at blive ved og gøre denne by og verden til et bedre sted. Vi har brug for en ny verden.

For at opnå det kræves der en ny tankegang. Den nye verden kan ikke have mennesker, der er begrænsede i deres tankegang, men må få deres tankegang frigjort. Den nye verden må ikke bare være en verden af forbrugere, de som bruger det, der er bygget, men folk der producerer, de som vil fremstille de ting, der ikke fandtes. Scientology kirken og jeres gerninger gør virkelig en bedre verden mulig.

Jeg har lagt mærke til at Scientologys store succes til dels skyldes dette: Det behandler hele personen. Det er holistisk. Det er ikke delt op. Det handler om hele den menneskelige erfaring, være fri til at være det bedste man kan være. At være fri er at være fri til uddannelse, være fri til oplæring af ens arbejde. Det er at være fri for de negative ting, der mest præger ens liv. Det er at være fri for alting. Det nye dig.

Mine venner, denne nye kirke er en mulighed for at skabe forandring. Jeg opmuntrer jer, samfundet, at drage nytte af det. Vi bliver hele tiden opfordret af poeten til at ”bygge mere statelige palæer til min sjæl”. Her er et palæ, der blev bygget af L. Ron Hubbard. Han er en arkitekt for sjælen og en designer af drømme. Vores udfordring er at gøre brug af det, vi er blevet givet. Og jeg er meget taknemmelig for det, I har givet os her i dag.

Gud velsigne jer alle. Og lad os alle huske, at den bedste måde at virkeliggøre vores drømme er at vågne.

DOWNLOAD HVIDBOG