Da bibelekspert og forfatter Rimon Kasher talte ved indvielsen af vores Scientology center i Tel Aviv, beskrev han Scientologys universelle tilgang mht. at forene hele menneskeheden i harmoni. Kasher understreger centrets store betydning for regionen: ”Det er min overbevisning, at Scientology er den eneste religion, der kan skabe en forbindelse eller endda affinitet mellem de forskellige trosretninger, og den eneste, der kan lindre på spændingen mellem religionerne.” Han udtrykker sit håb om, at Scientology vil ”markere et vendepunkt – ikke kun for hele det israelske samfund men for hele Mellemøsten.”

VIDEOAFSKRIFT:

Det universelle aspekt i Scientology er blandt andet udtrykt i de otte dynamikker og i trosbekendelsen. Det første punkt i jeres trosbekendelse viser den universelle måde, I griber tingene an på:

At alle mennesker blev skabt med samme rettigheder, uanset race, farve eller tro.

Det er ikke så sært at jeres grundlægger taler om menneskeheden og vigtigheden i ”individets affinitet for alle mennesker og menneskehedens affinitet for individet”.

For hvis der var nogen, som havde i sigte at forene alle mennesker i harmoni, så var det L. Ron Hubbard. Som et direkte resultat af denne universelle indstilling får vi L. Ron Hubbards råd til at respektere andres religiøse overbevisning.

Det er tvivlsomt, om der findes en anden religion med et universelt aspekt, der er lige så fremtrædende. Scientology søger ikke at overtage eller ophæve andre religioner, men kommer for at give dem en ekstra dimension, som hverken fornægter eller er i modstrid med nogen af deres principper.

Dette aspekt er især vigtigt i vores del af verden.

Det er min overbevisning, at Scientology er den eneste religion, der kan skabe en forbindelse eller endda affinitet mellem de forskellige trosretninger, og den eneste, der kan lindre på spændingen mellem religionerne.

Det er betydningen af jeres center, jeres religion og L. Ron Hubbard for vores del af verden.

I har påtaget jer mange ting, ikke kun om individet, men også det generelle samfund. Og det hele er i lyset af Scientologys mål om at forhindre vanvid, kriminalitet og krig.

Det er mit håb, at I med denne organisation i Israel vil opnå jeres mål. Ved at gøre det, vil I markere et vendepunkt – ikke kun for hele det israelske samfund men for hele Mellemøsten.

Så at vi en dag i vores nærmeste fremtid vil sammen fejre, i dette Scientology center, en verden med tolerance og en verden med fred.

Tak.

DOWNLOAD HVIDBOG