Professor Vonck taler om den enorme størrelse og omfanget af L. Ron Hubbards arv. Han siger, at ”Budskabet fra Ron Hubbard er at bringe fred til verden, bringe moral tilbage til verden, hjælpe folk hvor man kan, og respektere andre for hvem og hvad de er.” Han beskriver L. Ron Hubbards bidrag med disse ord: ”Det er, hvad dette århundrede har brug for: Nye visioner, nye mål i livet og respekt for hinanden.”

VIDEOAFSKRIFT:

Budskabet fra Ron Hubbard er at bringe fred til verden, bringe moral tilbage til verden, hjælpe folk hvor man kan, og respektere andre for hvem og hvad de er. Og det skaber noget nyt. Og det er, hvad dette århundrede har brug for: Nye visioner, nye mål i livet og respekt for hinanden.

Mht. Ron Hubbards arv vil nogle mennesker lave sammenligninger. Og for nogle er det som at sammenligne Bibelen eller Talmud eller noget, fordi hans ord – som er skrevet ned, han skrev dem selv – vil vare ved for evigt.

Han har set så mange ting, han skrev så mange ting, det er forbløffende. Andre mennesker, hvis de skulle gøre det samme, ville det tage dem tre livstider.

Ron Hubbards bidrag er ikke ét bidrag, men mange bidrag. Det mest påfaldende er, at hvis man ser på, hvad der foregår nu i Scientology bevægelsen, bruger de redskaberne, som Ron Hubbard skabte, og de hjælper folk. Der er programmer mod stoffer, programmer til at forbedre studier, til rehabilitering af stofmisbrugere. Der er en løsning til alt. Så det er et stort bidrag.

Ron Hubbard vil blive husket for mange ting, og jeg mener, det er et meget individuelt spørgsmål, et meget personligt spørgsmål. For lad os sige folk på rehabiliteringscentre, som får Ron Hubbards redskaber, det er for dem det mest slående. Folk, der bruger programmerne mod stoffer, synes det er det mest slående. Derfor sagde jeg, at Ron Hubbard skabte så meget for så mange mennesker, så alle vil finde noget i det.

Scientology bevægelsen vil blive større og større, ikke kun på grund af værkernes værdi, men opmærksomheden den får. Folk bliver mere interesserede: ”Hvad gør de?” eller ”Hvad handler det om?” Så folk vil læse bøgerne, og flere og flere folk vil læse bøgerne, og endda tage til en Scientology kirke, og gå ind og se, hvad der sker.

DOWNLOAD HVIDBOG