Pastor Jones roser Scientology kirkens bidrag til samfundet i Harlem og siger blandt andet, at når man ”Taler [...] om Biblen, så begyndte enhver bevægelse for ændring, der opstod, med én person. L. Ron Hubbard er en bevægelse for ændring til det bedre, ændring for oplysning […] Jeg mener, han efterlod en rig arv, så folk virkelig kan forstå deres potentiale og vejen til lykke, baseret på hans lære og hans forståelse.”

VIDEOAFSKRIFT:

Harlem har betydet en renæssance for så mange store bevægelser. Det er logisk, at Scientology kirken skulle være endnu et kapitel i Harlem historie om en stor bevægelse.

Dette område har så mange facetter: De meget rige og magtfulde, og så de meget fattige og depraverede. Og at Scientology kirken kommer på dette heldige tidspunkt og skaber en stor påvirkning, er enestående, helt enestående.

David Miscavige sagde: ”Vi kom for at hjælpe jer med det, I har brug for til at hjælpe jer selv.” Folk indser ikke, at hjælpen kommer indefra; at den ændring, de har brug for, sker indefra. At kunne tage folk fra samfundet – folk, der ikke ved, at der findes hjælp – her til dette center og påvirke deres liv, vil forhåbentlig skabe en sneboldeffekt andre steder, de kommer hen, for hvis de fik hjælp fra Scientology kirken i Harlem, så er jeg sikker på, at nogen fra Queens kan komme her og få den samme hjælp.

Så mange mennesker lider. Så mange er faret vild. Så mange, der ønsker hjælp, ved ikke, hvem de kan spørge om at få hjælp. At have Scientology kirken her på dette tidspunkt som endnu en støtteforanstaltning, der kan give den hjælp, folk har brug for, er fantastisk. Absolut fantastisk.

At kunne fortælle nogen – uanset hvordan de endte på stoffer, uanset hvordan de kom i problemer – at de vil kunne finde en løsning. Jeg har arbejdet med dette i over 35 år, og at have våbenfæller som hjælper og siger: ”Hej! Hør, vi vil gerne hjælpe dig med det, du allerede elsker at gøre. Vi kan hjælpe dig med at gøre den forskel i folks liv, som du prøver at opnå, men aldrig havde opbakning, ressourcer eller adgang til at få gjort.” Er der nogen andre steder, hvor man kan give den slags videopræsentationer med stil og klasse, som jeg ser i Scientology kirken?

Det partnerskab, jeg håber på, er først og fremmest at invitere andre religiøse ledere til at se, hvad Scientology kan gøre, hjælpe dem i deres arbejde uden at rode med deres tro, uden at ændre deres tanker om det, de gør, som de føler er vigtigt for dem. Men de kan tilføje det til deres arsenal for at hjælpe nogen, der måske ikke kan høre dem på deres niveau, men de vil høre det fra Scientology kirken.

Jeg talte med nogen i dag og sagde: ”Ting uden værdi varer ikke ved særlig længe.” Dette har klart en værdi, og den kommer fra folk med visioner. Taler man om Biblen, så begyndte enhver bevægelse for ændring, der opstod, med én person. L. Ron Hubbard er en bevægelse for ændring til det bedre, ændring for oplysning, ændring for indsigt, ændring for erkendelse, ændring for åbenbaring, for at se, hvad man kan gøre og så gå ud og gøre det.

Det er ikke normal lære, det er ikke noget man lærer på et seminarium eller på et universitet. Man har brug for nogen med vision nok til at få det formidlet, og L. Ron Hubbard gjorde netop det. Jeg mener, han efterlod en rig arv, så folk virkelig kan forstå deres potentiale og vejen til lykke, baseret på hans lære og hans forståelse.

Jeg bifalder hans anstrengelser. At gøre den slags på sådan et niveau kræver mere end en gennemsnitlig person. Der er noget specielt ved ham, noget anderledes ved ham, som forstørres ud over manden selv. For noget, jeg har lagt mærke til, er, at folk ikke gør ham til en gud. Han er ikke deres gud, han er deres vejleder.

DOWNLOAD HVIDBOG