Da pastor Youngblood beskrev sin egen personlige erfaring med den hjælp, som Scientology kirken tilbyder, roste han L. Ron Hubbards lære for at tænde for kundskabens lys. Han bød velkommen til den nye Scientology kirke i Harlem ”som lysets kegle og håbets fyrtårn i vor tids turbulente have,” og tilføjer: ”Må dette blive et mægtigt fyrtårn for folk i Harlem og folket i hvert amt af vores dejlige by.”

VIDEOAFSKRIFT:

Som det siges i de kristne skrifter: Guds veje er uransagelige. Man finder ikke altid hans vilje ved et voldsomt jordskælv, men også i stilhed og ro. Der var et tidspunkt, hvor jeg, hovedmanden for omsorg i min menighed, løb pladask ind i en mur og behøvede hjælp.

Omsorgsgiveren havde brug for omsorg, og sjældent om nogensinde er de, der får omsorg, villige eller i stand til at give igen af den omsorg, de modtog. Brødre og søstre, min styrke var svag, mit lys var dæmpet, og mine byrder var overvældende.

En dag kom nogle af mine sognebørn, som er scientologer, hen til mig. De foreslog hengivent og overbevisende, at jeg i det mindste selv tog et kig, ikke lyttede til rygter, men selv undersøgte L. Ron Hubbards teknologier.

Jeg lavede Renselsesrundown. Jeg modtog Dianetics-auditering, og jeg studerede kurser, hvor jeg konfronterede min fortid: Både ting gjort mod mig og ting, som jeg havde gjort. Og folk begyndte at bemærke min glød. Min glød KOM TILBAGE!

Og I kender spørgsmålet. Kender I ikke spørgsmålet? ”Hvad er det, du gør? Du ser så godt ud. Du ser så fredelig ud.”

Og det ville være forsømmeligt af mig ikke at ære den, som fortjener æren. Det lærte min mor mig: ”Vær stor nok til at ære dem, der fortjener det.” Og min bekendtgørelse i dag er, at Scientology kirkens teknologi fra L. Ron Hubbard har fået mig igennem noget yderst filtret rod.

Den teknologi hjalp mig også ved at navngive visse dæmoner for mig, f.eks. engrammer. Og jeg fik lært, at det at navngive dæmonerne er det første trin – indtil man når clear. Verden ser bedre ud, når man selv skinner. Og I, Scientology kirken, er i dag et skinnende lys i Harlem.

L. Ron Hubbards teknologi fremmer en fundamental slags uddannelse. Han forstod værdien i at tale folkets sprog.

Bibelen, som jeg studerer, læser og prædiker fra, siger: ”Almindelige mennesker hørte gladelig på ham.” Og Ron skrev, så vi alle kunne forstå det.

Med hans lære tændes der for kundskabens lys, og når man fortsætter, forøger man støt sine watt, indtil man ser mere sandhed i verden, end man gjorde før.

Så ja, jeg er en kristen mand, og jeg takker i dag Gud ved denne lejlighed, for denne teknologi, som er L. Ron Hubbards arv, som er for folket. Ja! Ja, tak til Gud for L. Ron Hubbards liv, ånd og arv.

Vores skrifter siger: ”Gå ud i verden.” Og scientolog-brødre og -søstre er derude og tager deres arbejde utrolig seriøst. Scientologer hjælper folk, hvis ansigter er ukendte, folk hvis øjne de måske aldrig vil se, og hvis navne de aldrig vil kende.

Og når forskellen er gjort, så er ordene realiseret, og de er ikke længere tomme floskler. Da og kun da er genopstandelse en realitet og ikke bare en mulighed.

Så ved denne lejlighed, hvor en drøm bliver opfyldt, i dag bliver denne Scientology kirke og dette medborgercenter rejst som lysets kegle og håbets fyrtårn i vor tids turbulente have. I dag kommer jeg til at tænke på analogien med frøet.

For når man vander det og lægger det i jorden, så se på, hvad det bliver til. Så se på den Ideelle Organisation, der er blomstret op her. Må dette blive et mægtigt fyrtårn for folk i Harlem og folket i hvert amt af vores dejlige by.

Mange tak, og tak til L. Ron Hubbard.

DOWNLOAD HVIDBOG